Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kaçarak saklanmak

Rüyada birinden kaçarak saklanmak

Rüyada birinden kaçarak saklanmak alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, nahoş sözler işiteceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına alamet eder.

Rüyada birinden kaçarak saklanmak gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle tartışabilirsiniz.

Rüyada birinden kaçarak saklanmak varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaçarak saklanmak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada kaçarak evlendiğini görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini kaçarken görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, bol muhabbette olacağına yorulur.

Rüyada kaçarak eve girmek günah işlemekten korunacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada fare kaçarken görmek sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, düşmanlarını alt edeceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada köpekten kaçarken uçmak sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, bolluğun ve verimin de artacağına inanılır.

Rüyada kendini hapishaneden kaçarken görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, ailesini hem gururlandıracağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments