Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayalet yakalamak

Rüyada hayalet yakalamak

Rüyada hayalet yakalamak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, malvarlığının artacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, sıkıntıların çözüm bulacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hayalet yakalamak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler var, yanlış kararlar almamaya veya yanıltıcı kişilere inanmamaya çalışmalısınız.

Rüyada hayalet yakalamak işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, kalbini tekrar hayata açacağına alamet eder.

Rüyada hayalet olduğunu görmek ağız tadının yerine geleceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada hayaletten kaçmak yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, onlara hocalık edeceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalettir.

Rüyada hayaletli ev görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada hayalet kadın görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, zorluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hayaletten kaçtığını görmek rahat yüzü göreceğine, maddi zararın büyük olacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada hayalet görmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine inanılır.

Rüyada ruh hayalet görmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments