Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir gümüş kolye görmek

Rüyada bir gümüş kolye görmek

Rüyada bir gümüş kolye görmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, herkesin rahat edeceğine, sonunda maddi zarara gireceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına tabir olunur.

Rüyada bir gümüş kolye gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kişiler bazı konularda sizi zor durumda bırakabilir veya kötü görünmenize neden olabilirler.

Rüyada gümüş kolye zinciri görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş kolye hediye etmek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, kısmetlerin artacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş kolye taktığını görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş kolye almak tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, günü birlik tatillere çıkacağına yorulur.

Rüyada gümüş bir kolye görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş kolye ve yüzük görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, büyük düşüneceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına delalettir.

Rüyada kararmış gümüş kolye görmek eve huzur dolacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın ve gümüş kolye görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments