Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş kolye hediye etmek

Rüyada gümüş kolye hediye etmek

Rüyada gümüş kolye hediye etmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine işarettir.

Rüyada gümüş kolye hediye etmek gördüyseniz:

  • İş çevrenizdeki bir kadından önemli gelişmeler hakkında haberler almanız olasıdır.

Rüyada gümüş kolye hediye almak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş kolye hediye etmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kararmış gümüş kolye görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş kolye bulmak aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına tabir olunur.

Rüyada altın ve gümüş kolye görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına delalet eder.

Rüyada bir gümüş kolye görmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş kolye toplamak eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına işaret eder.

Rüyada altın gümüş kolye görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments