Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın ve gümüş kolye görmek

Rüyada altın ve gümüş kolye görmek

Rüyada altın ve gümüş kolye görmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın ve gümüş kolye gördüyseniz:

  • İyi huylu karakter yapınıza güvenerek sizi suiistimal ya da ihmal eden kişiler diğer yüzünüzle tanışabilirler.

Rüyada altın ve gümüş kolye görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın gümüş kolye görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına inanılır.

Rüyada gümüş ve altın kolye görmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada gümüş kolye hediye almak rahata ve huzura kavuşacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, kazançlı bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş zincir kolye görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kararmış gümüş kolye görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada gümüş kalpli kolye görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına yorulur.

Rüyada birinden gümüş kolye almak saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments