Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş bir kolye görmek

Rüyada gümüş bir kolye görmek

Rüyada gümüş bir kolye görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, sevilen bir kişi olunacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş bir kolye gördüyseniz:

  • İlerlemenizi sürdürüyorsunuz.

Rüyada gümüş kolye toplamak sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş ve altın kolye görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, çok büyük bir rahata ereceğine delalettir.

Rüyada gümüş kalpli kolye görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına inanılır.

Rüyada gümüş kolye ucu görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada altın gümüş kolye görmek kötü halinden eser kalmayacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada altın ve gümüş kolye görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş yüzük ve kolye görmek adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir gümüş kolye görmek iyilik bulacağına, eksiği kendinde bulacağına, ömür boyu devam edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments