Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş kolye taktığını görmek

Rüyada gümüş kolye taktığını görmek

Rüyada gümüş kolye taktığını görmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş kolye taktığını gördüyseniz:

  • Hiçbir şey göründüğü kadar kötü olmayabilir.

Rüyada gümüş kolye taktığını görmek düşmanlarına da dost olacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının gümüş yüzük taktığını görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının gümüş yüzük taktığını görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük taktığını görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş alyans taktığını görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine işarettir.

Rüyada gümüş bilezik taktığını görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına inanılır.

Rüyada başkasının altın kolye taktığını görmek neşesini kaybedeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına yorulur.

Rüyada erkeğin altın kolye taktığını görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, ortağından ayrılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments