Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir film görmek

Rüyada bir film görmek

Rüyada bir film görmek İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, içebileceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir film gördüyseniz:

  • Güzel şeyler olacak.

Rüyada bir film görmek ekonomik olarak kalkınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada film cd si görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada film seyretmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına inanılır.

Rüyada film setinde olmak aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada film çektiğini görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına işaret eder.

Rüyada film teklifi almak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada izlediğin filmi görmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada filmi görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments