Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir evi tamir etmek

Rüyada bir evi tamir etmek

Rüyada bir evi tamir etmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, rahat bir döneme girileceğine, çok kötü günler geçireceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, işe başlanacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir evi tamir etmek gördüyseniz:

  • İşinizde önemli bir konuma ulaşmanız, terfi etmeniz ya da maddi gelirinizin artması olasıdır.

Rüyada ev tamir ettiğini görmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev tamiri yaptırmak işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev tamir görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıkılan evi tamir etmek şansın kaçacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir evi tamir etmek emeklerinin karşılığını bulacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada eski bir evi tamir etmek talihinin artacağına, bir anda yükseleceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada ev çatısı tamir etmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, zor zamanlar yaşayacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde tamir görmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments