Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir evi gezmek

Rüyada bir evi gezmek

Rüyada bir evi gezmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine alamet eder.

Rüyada bir evi gezmek gördüyseniz:

  • Belli konularda fikirlerinizi veya gelecek öngörülerinizi açıklarken adil olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada tarihi ev gezmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşyalı ev gezmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yeni evi gezmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada kiralık ev gezmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada bir ev gezmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ev gezdiğini görmek kendisini mutsuz edeceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada bir evi gezmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına işaret eder.

Rüyada yeni yapılan evi gezmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments