Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiralık ev gezmek

Rüyada kiralık ev gezmek

Rüyada kiralık ev gezmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kiralık ev gezmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerini veya rahatını değil kendi önceliklerinizi ön planda tutarak hareket etmelisiniz.

Rüyada kiralık ev gezmek giderlerin artış göstereceğine, âlim kimselerden feyz alacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kiraya ev vermek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kiralık ev aramak sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev kirası ödemek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, çok hayırlı adımların atılacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kiralık ev tutmak şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, iş kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir evi kiraya vermek büyük başarılara imza atılacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada evi kiraya vermek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, kendisini ailesine vereceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş kiralık ev görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments