Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni yapılan evi gezmek

Rüyada yeni yapılan evi gezmek

Rüyada yeni yapılan evi gezmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, amacına ulaşabileceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada yeni yapılan evi gezmek gördüyseniz:

  • Kişisel düşüncelerinizin başarınızı engellemesine izin vermeyin.

Rüyada yeni yapılan evi gezmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine işaret eder.

Rüyada yeni yapılmış boş ev görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni yapılan ev görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, aile saadetinin artacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine yorulur.

Rüyada yeni yapılan eve görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine işaret eder.

Rüyada yeni yapılmış evler görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine, yokluğun biteceğine tabir olunur.

Rüyada yeni ev yapıldığını görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Rüyada yeni yapılan evler görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, toplumda yükseleceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine alamet eder.

Rüyada yeni yapılmış bir ev görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, kimseye borçlanmayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments