Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni evi gezmek

Rüyada yeni evi gezmek

Rüyada yeni evi gezmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, ekmeğine leke süreceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, kurtuluşa kavuşacağına, kazancını artıracağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni evi gezmek gördüyseniz:

  • Sağlık açısından formunuzu korumak için klasik yöntemlerin dışına çıkarak daha ilginç sporlar yapabilirsiniz.

Rüyada yeni yapılan evi gezmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına yorulur.

Rüyada yeni evi gezmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine işarettir.

Rüyada yeni bina gezmek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada yeni arabayla gezmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ev odalarını gezmek büyük bir borcun altına gireceğine, arkasından gıybet edeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine yorulur.

Rüyada bir evi gezmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalet eder.

Rüyada ev gezdirmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına alamet eder.

Rüyada eşyalı ev gezmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments