Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev gezdiğini görmek

Rüyada ev gezdiğini görmek

Rüyada ev gezdiğini görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya delalet eder.

Rüyada ev gezdiğini gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almaktan korkmamalısınız.

Rüyada eşyalı ev gezmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına işaret eder.

Rüyada tarihi ev gezmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına inanılır.

Rüyada boş bir evde gezmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada ev odalarını gezmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine inanılır.

Rüyada büyük ev gezmek sorunların sürekli artacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde fare gezdiğini görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada evleri gezmek rahat bir hayat yaşayacağına, insanlardan takdir toplayacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada satılık ev gezmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, sağlığının da bozulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments