Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşyalı ev gezmek

Rüyada eşyalı ev gezmek

Rüyada eşyalı ev gezmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına yorulur.

Rüyada eşyalı ev gezmek gördüyseniz:

  • Yaşam koşullarınıza veya hayatınıza faydası olacağını düşünüyorsanız belli jest ya da yardım talepleri arayışınız olabilir.

Rüyada eşyalı ev gezmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına yorulur.

Rüyada bir ev gezmek Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada güzel bir evi gezmek işlerin devam edeceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde fare gezdiğini görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, işinde çok ilerleyeceğine, işlerdeki verimin artacağına yorulur.

Rüyada evde gezmek şansının kendisinden yana gideceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evleri gezmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine alamet eder.

Rüyada bir evi gezmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde gezdiğini görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments