Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir eve tırmanmak

Rüyada bir eve tırmanmak

Rüyada bir eve tırmanmak ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, çok farklı bir kişi olacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, istediği arabaya bineceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir eve tırmanmak gördüyseniz:

  • Olan biten şeylerle, anlaşılmış veya üzerinde konuşulmakta olanlar arasında binlerce kilometre fark olabilir.

Rüyada bir eve tırmanmak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, iyi geçiminin biteceğine işaret eder.

Rüyada eve tırmanmak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yokuşu tırmanmak zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, bir yere taşınmaya alamet etmektedir.

Rüyada yeşil tepeye tırmanmak maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere tırmandığını görmek rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dik yere tırmanmak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaya tırmanmak ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek kayalara tırmanmak sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments