Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokuşu tırmanmak

Rüyada yokuşu tırmanmak

Rüyada yokuşu tırmanmak saygısını toplayacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, hakkıyla kazanca, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, bereket ve zenginlik olacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına işarettir.

Rüyada yokuşu tırmanmak gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları, konsantrasyon eksiklikleri veya şaibeli durumlar ne yapacağınızı şaşırmanıza neden olabilir.

Rüyada dik yokuş tırmanmak kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yokuşa tırmanmak yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine alamet eder.

Rüyada yokuşu tırmanmak dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada dik yokuşu tırmanmak terfi alacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada dik bir yokuşa tırmanmak umutlarının biteceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, makamının sarsılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yokuş yukarı tırmanmak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine yorulur.

Rüyada karlı yokuş tırmanmak duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına tabir olunur.

Rüyada dik yokuşa tırmanmak yapılan işte geriye düşüleceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments