Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil tepeye tırmanmak

Rüyada yeşil tepeye tırmanmak

Rüyada yeşil tepeye tırmanmak maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, işlerin aksamayacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil tepeye tırmanmak gördüyseniz:

  • İşlerinizi uygulamayı kolaylaştıracak veya yeteneklerinizi göstermenize yardım edebilecek yöntemler geliştirmek üzeresiniz.

Rüyada yeşil tepeye tırmanmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine tabir olunur.

Rüyada karlı tepeye tırmanmak güzel evlatlar yetiştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini tek başına yöneteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir tepeye tırmanmak dönmeyen şansın artık döneceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kum tepesine tırmanmak el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, kafasının rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada taşlı tepeye tırmanmak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada toprak tepeye tırmanmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada dağın tepesine tırmanmak çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karlı dağın tepesine tırmanmak sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, borçlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments