Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle sevgili olduğunu görmek

Rüyada bir erkekle sevgili olduğunu görmek

Rüyada bir erkekle sevgili olduğunu görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, insanlar arasında yüceleceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada bir erkekle sevgili olduğunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler hiçbirşeyi anlamayabilirler, mantıksız fikirlerini görmezden gelmeniz gerekebilir.

Rüyada sevgilisini başka erkekle görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, parasının ve malının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekle sevgili olmak çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, sıkıntılarının artacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin erkekle sevgili olmak yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin sevgilisini görmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, başarılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada genç erkekle sevgili olmak hayatının bereketli ve verimli olacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin erkek kardeşini görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments