Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle sevgili olmak

Rüyada bir erkekle sevgili olmak

Rüyada bir erkekle sevgili olmak aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkekle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya şikayetleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada bi erkekle sevgili olmak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın erkekle sevgili olmak sevdiğine kavuşacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin erkeklik organını görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin erkek arkadaşını görmek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin erkek kardeşini görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada erkek sevgiliyi görmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir erkekle sevgili olmak kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi başka erkekle görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments