Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkek tarafından taşlanmak

Rüyada bir erkek tarafından taşlanmak

Rüyada bir erkek tarafından taşlanmak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, masumluğunu ispat edeceğine, insanların hayranlığını kazanacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından taşlanmak gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olacağınız sözler söylemenin bedelleri olabilir.

Rüyada bir erkek tarafından taşlanmak doğru yolu bulacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına işarettir.

Rüyada biri tarafından taşlanmak üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, malın bereketinin artmasına delalet etmektedir.

Rüyada kadınlar tarafından taşlanmak değişik insanlarla karşılaşacağına, ona yardımcı olacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada bir adam tarafından taşlanmak hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada şeytan tarafından taşlanmak günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına inanılır.

Rüyada kalabalık tarafından taşlanmak büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına delalettir.

Rüyada birileri tarafından taşlanmak bir sebeple kendi içine kapanacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşi tarafından taşlanmak her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments