Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytan tarafından taşlanmak

Rüyada şeytan tarafından taşlanmak

Rüyada şeytan tarafından taşlanmak gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine alamet eder.

Rüyada şeytan tarafından taşlanmak gördüyseniz:

  • Başarıya giden yolda hızlı adımlar atıyorsunuz.

Rüyada şeytan tarafından taşlanmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeytan tarafından kovalandığını görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, insanların hayır dualarını alacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına delalet eder.

Rüyada şeytan tarafından kovalanmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına yorulur.

Rüyada şeytan tarafından korkutulmak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, hayat boyu desteği olacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine alamet eder.

Rüyada şeytan tarafından öldürülmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, çok zarar göreceğine inanılır.

Rüyada şeytan tarafından kaçırılmak kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytan taşlamak için taş toplamak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına tabir olunur.

Rüyada şeytana taş atmak bol hayır duası alınacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, ticaret ehli kişi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments