Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkek tarafından öpüldüğünü görmek

Rüyada bir erkek tarafından öpüldüğünü görmek

Rüyada bir erkek tarafından öpüldüğünü görmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına işarettir.

Rüyada bir erkek tarafından öpüldüğünü gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstermek için biraz daha beklemelisiniz.

Rüyada erkek tarafından boynundan öpüldüğünü görmek yanlış bir karar verileceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkek tarafından aldatılmak konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından ısırılmak ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına işaret eder.

Rüyada bir erkek tarafından korunmak kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından dudaktan öpüldüğünü görmek başka işler deneyeceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine delalettir.

Rüyada bir erkek tarafından yıkandığını görmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada erkek tarafından korunmak eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, amaçlarına nail olacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek tarafından tacize uğramak ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, yeni bir hayat kurulacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments