Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkek tarafından yıkandığını görmek

Rüyada bir erkek tarafından yıkandığını görmek

Rüyada bir erkek tarafından yıkandığını görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, huzurlu günler görüleceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından yıkandığını gördüyseniz:

  • Sabrınızı kaybedebilirsiniz.

Rüyada bir erkek tarafından sevilmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada sevdiği erkek tarafından öpüldüğünü görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği erkek tarafından öpülmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığı erkek tarafından öpülmek ekmek kapılarının kapanacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığı bir erkek tarafından öpülmek dış ticarete atılacağına, adının fesada karışacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek tarafından aldatılmak hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkek tarafından sarılmak kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından aldatılmak elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments