Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek tarafından boynundan öpüldüğünü görmek

Rüyada erkek tarafından boynundan öpüldüğünü görmek

Rüyada erkek tarafından boynundan öpüldüğünü görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada erkek tarafından boynundan öpüldüğünü gördüyseniz:

  • Olaylar sizin hesapladığınız doğrultuda gelişecekler.

Rüyada erkek tarafından boynundan öpüldüğünü görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından boynundan öpülmek kazancının düşeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin boynundan öptüğünü görmek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalet eder.

Rüyada erkeğin boynundan öpmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakışıklı uzun boylu erkek görmek ailesini hem gururlandıracağına, mutluluğunun zedeleneceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok uzun boylu erkek görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, saygın bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boyu uzun erkek görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada erkeğin boynuna sarılmak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments