Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sinek tarafından ısırılmak

Rüyada sinek tarafından ısırılmak

Rüyada sinek tarafından ısırılmak hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, işlerine yeni işler katacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada sinek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Kolayca halledilemeyen bazı konuların ya da kendiliğinden gelmeyen tekliflerin, bireysel girişimleriniz sonucu elde edilmesi gerekebilir.

Rüyada sinek tarafından ısırılmak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, dara düşeceğine işarettir.

Rüyada sinek ısırması görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, hayatın düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada balık tarafından ısırılmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine işarettir.

Rüyada bir köpek tarafından ısırıldığını görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada karıncalar tarafından ısırılmak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayı tarafından ısırılmak karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Rüyada kobra yılanı tarafından ısırılmak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada zombi tarafından ısırılmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments