Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek tarafından ısırıldığını görmek

Rüyada köpek tarafından ısırıldığını görmek

Rüyada köpek tarafından ısırıldığını görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada köpek tarafından ısırıldığını gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla işe yetişmeniz gerekebilir.

Rüyada siyah köpek tarafından ısırılmak onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kara köpek tarafından ısırılmak huzurunu yerine getireceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine yorulur.

Rüyada siyah bir köpek tarafından ısırılmak kısmetin açılacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir köpek tarafından ısırıldığını görmek etrafındakiler tarafından kutlanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, yollarının açılacağına delalettir.

Rüyada köpek tarafından elinin ısırıldığını görmek hayatının tamamen altüst olacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpekler tarafından ısırılmak hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, kendi işinin başına geçeceğine, kazancınızın artacağına işaret eder.

Rüyada bir köpek tarafından ısırılmak hayallerinin gerçekleşeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada kurt köpeği tarafından ısırılmak sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments