Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından alnından öpülmek

Rüyada biri tarafından alnından öpülmek

Rüyada biri tarafından alnından öpülmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada biri tarafından alnından öpülmek gördüyseniz:

  • Eğlenceye biraz daha fazla vakit ayırın.

Rüyada bir erkek tarafından alnından öpüldüğünü görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine alamet eder.

Rüyada biri tarafından alnından öpülmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına delalet eder.

Rüyada para alıp geri vermek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada al at görmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada alıp satmak sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada alnının öpüldüğünü görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, işlerinin hafifleyeceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına işarettir.

Rüyada alnında sivilce görmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada birini abdest alırken görmek dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments