Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek tarafından kıskanıldığını görmek

Rüyada erkek tarafından kıskanıldığını görmek

Rüyada erkek tarafından kıskanıldığını görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek tarafından kıskanıldığını gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlindirme gayretinde olmalısınız.

Rüyada bir erkek tarafından kıskanılmak sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, sorunlarını çözeceğine delalettir.

Rüyada erkek tarafından kıskanıldığını görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, kazanç kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek tarafından kıskanılmak eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine delalettir.

Rüyada biri tarafından kıskanılmak sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bir kadın tarafından kıskanılmak sohbetinin bozulacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocası tarafından kıskanılmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, yani babasına benzeyeceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin tarafından kıskanılmak çok büyük kazanç elde edeceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, üzüntünden sağlığından olacağına yorulur.

Rüyada sevgili tarafından kıskanılmak sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments