Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin terlediğini görmek

Rüyada başka birinin terlediğini görmek

Rüyada başka birinin terlediğini görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin terlediğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yenilik yapmak, kariyerinizi yeni bir boyuta taşımak, ev değiştirmek, yeni bir ilişkiye başlamak v.b benzeri başlangıçlar yapmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada başka birinin terlediğini görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine işarettir.

Rüyada uyurken terlemek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının terlediğini görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin terlediğini görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin terlediğini görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boncuk boncuk terlemek kalp kıracağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada sırtının terlediğini görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada koşarak terlemek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments