Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin terlediğini görmek

Rüyada sevdiğinin terlediğini görmek

Rüyada sevdiğinin terlediğini görmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, belalara denk gelmeyeceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin terlediğini gördüyseniz:

  • Evinizde bazı olumsuz sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin terlediğini görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada sırılsıklam terlemek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına inanılır.

Rüyada ölen birinin terlediğini görmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eşinin terlediğini görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, daha çok çalışılacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada alnı terlemek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına yorulur.

Rüyada sırtının terlediğini görmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada uyurken terlemek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada hamamda terlemek onun kıymetini her daim bileceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, dinde bilginleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments