Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanızın sizi aldattığını görmek

Rüyada kocanızın sizi aldattığını görmek

Rüyada kocanızın sizi aldattığını görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, ağız tadına kavuşacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kocanızın sizi aldattığını gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz bir kimseyi misafir etmek ya da onunla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kocanızın sizi aldattığını görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin sizi aldattığını görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinizin sizi aldattığını öğrenmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada birinin size hediye aldığını görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinizin sizi aldattığını görmek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinizin sizi aldattığını görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin sizi aldattığını görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments