Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanızın size kızdığını görmek

Rüyada babanızın size kızdığını görmek

Rüyada babanızın size kızdığını görmek daima afiyette olacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine alamet eder.

Rüyada babanızın size kızdığını gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kardan uzak anlaşmalar veya alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada babanızın size kızdığını görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada birinin size kızdığını görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanızın sizi dövdüğünü görmek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine inanılır.

Rüyada babamın kızdığını görmek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada ölen babanın kızdığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, yanlış adımlar atacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babaya kızmak yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada babaya kızdığını görmek her çalışması ile büyük ses getireceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş babanın kızdığını görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments