Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin kafasını kesmek

Rüyada bir erkeğin kafasını kesmek

Rüyada bir erkeğin kafasını kesmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız gerekiyor.

Rüyada bir erkeğin kafasını kesmek bazen de rahat geçeceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada kedinin kafasını kesmek geniş bir rızka kavuşacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada köpek kafası kesmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü kafası kesmek büyük tartışmalar yaşanacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun kafasını kesmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, beğenilen işlere imza atacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının kafasını kesmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun kafasını kesmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada inek kafası kesmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments