Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek kafası kesmek

Rüyada köpek kafası kesmek

Rüyada köpek kafası kesmek kazancının da aynı oranda artacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, sorunları başarıyla çözmeye, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, evlat sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kısmetinin hep açık olacağına yorulur.

Rüyada köpek kafası kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konular planlandığı ya da önceden üzerinde anlaşma sağlandığı şekilde ilerlemeyebilir.

Rüyada köpek kafasını kesmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek kafası kesmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına işarettir.

Rüyada köpeğin kafasını kesmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, sorunsuz geçeceğine yorulur.

Rüyada kafasini kesmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada at kafası kesmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, düşmanlarına da dost olacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yılanın kafasını kesmek hayat düzeninin alt üst olacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine alamet eder.

Rüyada kedinin kafasını kesmek parasının her geçen gün artacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horozun kafasını kesmek evlat sahibi olunacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments