Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı bir erkeğin elini tutmak

Rüyada tanımadığı bir erkeğin elini tutmak

Rüyada tanımadığı bir erkeğin elini tutmak çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, bereketli yağmurlara, insanları kıracağına, üzeceğine, zararların telafi edileceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, çok büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada tanımadığı bir erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Sorunlu arkadaşlıkları hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

Rüyada tanımadığı erkeğin elini tutmak mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, işsiz ise işe gireceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir erkeğin elini tutmak iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine inanılır.

Rüyada tanımadığı bir erkeğin elini tutmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, imkân sahibi olacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı birinin elini tutmak gözünün yaşını sileceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir adamın elini tutmak kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, tatsızlık olacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın bir kızın elini tutmak geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, şansının kendinden yana olacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın birinin elini tutmak maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, işlerinin duracağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir erkekle el ele tutuşmak para kazanmaya, modern insanlarla tanışılacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments