Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin başını yıkamak

Rüyada bir erkeğin başını yıkamak

Rüyada bir erkeğin başını yıkamak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, hedeflerine ulaşacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin başını yıkamak gördüyseniz:

  • Gelirinizde artış olabilir.

Rüyada bir erkeğin başını yıkamak sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başımı yıkamak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin başını yıkamak hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başını yıkamak kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine delalettir.

Rüyada başımızı yıkamak gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada başı yıkamak dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada başını yıkadığını görmek işlerin aksamayacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun başını yıkamak hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments