Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı yıkamak

Rüyada başı yıkamak

Rüyada başı yıkamak eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine rivayet eder.

Rüyada başı yıkamak gördüyseniz:

  • Plan, takvim veya düzenlemelerde yapılacak değişiklik ya da uyarlamalar gayretlerinizin karşılığını almanızı ya da romantizmi yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada ölünün başını yıkamak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin başını yıkamak gözyaşı döküleceğine, ağır günler geçireceğine, hasta ise şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada başını yıkadığını görmek yanlış kişilere denk geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğun başını yıkamak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek başı yıkamak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına tabir olunur.

Rüyada başımızı yıkamak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sabunla baş yıkamak borçlarınızın canınızı sıkacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işaret etmektedir.

Rüyada baş yıkamak tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, doktordan doktora koşturacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments