Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başımızı yıkamak

Rüyada başımızı yıkamak

Rüyada başımızı yıkamak eve kapanacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, çok hayırlı şeylere, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına işarettir.

Rüyada başımızı yıkamak gördüyseniz:

  • Olayları zorlama ihtiyacınızı belli bir sınırda tutmanızda fayda var.

Rüyada başı yıkamak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada sabunla baş yıkamak iç sıkıntınızın azalacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun başını yıkamak eldeki imkanların giderek azalacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, zenginliğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başımı yıkamak umduğunu bulamayacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, başarının düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başımızı yıkamak güzel ameller işleyeceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin başını yıkamak maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine inanılır.

Rüyada bebek başı yıkamak hayatında olumlu değişiklikler olacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin başını yıkamak ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments