Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başımı yıkamak

Rüyada başımı yıkamak

Rüyada başımı yıkamak kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, duaların boşa gideceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada başımı yıkamak gördüyseniz:

  • Soru sormaktan çekinmeyin.

Rüyada başımı yıkamak sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, sıkıntılarını aşacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada başını yıkadığını görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada eşinin başını yıkamak rahatın kaçacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına alamet eder.

Rüyada ölünün başını yıkamak umutlarının kırılacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına alamet eder.

Rüyada başımızı yıkamak darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına delalettir.

Rüyada bebek başı yıkamak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, çok büyük bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada baş yıkamak bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başı yıkamak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments