Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başını yıkadığını görmek

Rüyada başını yıkadığını görmek

Rüyada başını yıkadığını görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, onların başarıları ile övüneceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada başını yıkadığını gördüyseniz:

  • İstemediğiniz veya hazır olmadığınız konularda sizi sorguya çeken kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölünün başını yıkamak büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, zor bir döneme gireceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin başını yıkamak kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, borcunun kalmayacağına alamet eder.

Rüyada baş yıkamak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına tabir olunur.

Rüyada başı yıkamak başarının ve mutluluğun geleceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına yorulmaktadır.

Rüyada başını yıkadığını görmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başımızı yıkamak kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, geçecek güzel bir ömre işaret eder.

Rüyada eşinin başını yıkamak çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, bahtının da çok parlak olacağına delalettir.

Rüyada bebek başı yıkamak kalp kırıklığına neden olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments