Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun başını yıkamak

Rüyada çocuğun başını yıkamak

Rüyada çocuğun başını yıkamak malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, manevi olarak hasar alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada çocuğun başını yıkamak gördüyseniz:

  • İşinizi kaybetme korkusu sizi korkutuyor.

Rüyada çocuğun başını yıkamak yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başımı yıkamak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına yorulur.

Rüyada başını yıkadığını görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin başını yıkamak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bebek başı yıkamak eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin başını yıkamak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına yorulur.

Rüyada ölünün başını yıkamak maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin başını yıkamak keyfin bozulacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, malını ve parasını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments