Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde yumurta görmek

Rüyada elde yumurta görmek

Rüyada elde yumurta görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, helal kazanç elde edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine tabir olunur.

Rüyada elde yumurta gördüyseniz:

  • Çeşitli ilişkileriniz hakkındaki açıklamalar sizi savunmasız yakalayabilir.

Rüyada elde yumurta görmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada elde sabun görmek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada elde yara çıktığını görmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elde siğil görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada elde morluk görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada elde bozuk para görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada elde poşet görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elde hamur açmak ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments