Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde silah görmek

Rüyada elde silah görmek

Rüyada elde silah görmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, kazancının her geçen gün artacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada elde silah gördüyseniz:

  • Aşkta huzursuzluk yaşayacaksınız.

Rüyada elde silah görmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, gelirinin düşeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada elde etmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada elde beyaz gül görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, sahip olacağı malın faazlalığına işaret eder.

Rüyada elde kağıt para görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, zenginliğinin artacağına delalettir.

Rüyada sağ elde alyans görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elde anahtar görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, kazançlı bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada sol elde kına görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin elde tutmak büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments