Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir dost görmek

Rüyada bir dost görmek

Rüyada bir dost görmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir dost gördüyseniz:

  • Kelimeleri dikkatle seçmenizde fayda var.

Rüyada dostunu düşman görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, yatırımların heba olacağına işarettir.

Rüyada kaplanla dost olmak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir dostu görmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada düşmanını dost görmek gönül kapılarının açılacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada uzaktaki dostu görmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine işarettir.

Rüyada düşmanının dost olduğunu görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına delalettir.

Rüyada çok eski bir dostu görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine işarettir.

Rüyada dostumu görmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments