Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanını dost görmek

Rüyada düşmanını dost görmek

Rüyada düşmanını dost görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, geniş geniş yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanını dost gördüyseniz:

  • Esnek olmak, minimum malzemeyle en fazlasını elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada düşmanını dost gibi görmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanı dost görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet eder.

Rüyada düşmanla dost olduğunu görmek masa başı bir işe girileceğine, yenileneceğine, hidayete ermeyi de başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada dostunu düşman görmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Rüyada düşmanı dost olarak görmek böylece çok büyük başarılar kazanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dostla düşman olmak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada düşmanını dost görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanıyla dost olduğunu görmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments