Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir demet beyaz çiçek görmek

Rüyada bir demet beyaz çiçek görmek

Rüyada bir demet beyaz çiçek görmek evdeki nimetin çoğalacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, ağız tadına kavuşacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir demet beyaz çiçek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizin çizdiğiniz yoldan ilerlemek istemeyebilir.

Rüyada bir demet beyaz çiçek görmek darp edileceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz çiçek demeti görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı çiçek demeti görmek herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada bir demet çiçek vermek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada bir demet sarı çiçek görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada demet çiçek görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçek demeti görmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, elinin kolunun bağlanacağına alamet eder.

Rüyada demet çiçek almak parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, kız çocuğunun olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments