Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir demet sarı çiçek görmek

Rüyada bir demet sarı çiçek görmek

Rüyada bir demet sarı çiçek görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerinden feragat edeceğine, kimseyle konuşmayacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, gelirinin düşeceğine delalettir.

Rüyada bir demet sarı çiçek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız farklı yönlere ilerleme nedeni olabilir.

Rüyada bir demet sarı çiçek görmek bolluk ve bereket geçireceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına inanılır.

Rüyada elinde bir demet çiçek görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir demet beyaz çiçek görmek onların güvenini sarsacağına, de zenginliğe kavuşacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada bir demet çiçek görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada demetle çiçek görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına delalet eder.

Rüyada beyaz çiçek demeti görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada demet çiçek almak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir demet çiçek vermek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments