Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir demet çiçek vermek

Rüyada bir demet çiçek vermek

Rüyada bir demet çiçek vermek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, vefa göstereceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir demet çiçek vermek gördüyseniz:

  • Çok sorgulamadan olumlu yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada beyaz çiçek demeti görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada demet çiçek görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada çiçek demeti yapmak çok büyük kısmetlere sahip olacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine yorulur.

Rüyada bir demet çiçek görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, kişinin başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada elinde bir demet çiçek görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine tabir olunur.

Rüyada çiçek demeti görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada bir demet sarı çiçek görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine yorulur.

Rüyada bir demet çiçek vermek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments