Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek demeti görmek

Rüyada çiçek demeti görmek

Rüyada çiçek demeti görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada çiçek demeti gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere aynı şiddette cevap vermeniz, yangına körükle gitmeniz anlamına gelebilir, politik olmakta fayda var.

Rüyada bir demet beyaz çiçek görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Rüyada kırmızı çiçek demeti görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, derde ve kedere düşeceğine alamet eder.

Rüyada demetle çiçek görmek ekmeğinin de artacağına, işlerin iyiye gideceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada çiçek demeti görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine inanılır.

Rüyada demet çiçek görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz çiçek demeti görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada bir demet çiçek vermek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına rivayet eder.

Rüyada demet çiçek almak yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments